Digitaal hogerop Logo

Cools Verf & Advies

Content kalender als performante tool voor social media voor een interieur partner
content kalender, google reviews, social media, website redesign
Content kalender voor Cools verf & advies

Over Cools Verf & Advies

Cools Verf & Advies Beveren is in 1930 gestart als klein ambachtelijk schildersbedrijf. Vandaag hebben ze die expertise uitgebreid en staan ze met een hele ploeg gedreven vakmannen en -vrouwen klaar met nog steeds dezelfde focus: de klant komt steeds op de eerste plaats.

Van kleuradvies, schilder- en behangwerken tot het opmeten en plaatsen van raamdecoratie op maat: uitgebreide inspiratie, professioneel advies én de perfecte uitvoering van je project zijn hun 3 voornaamste pijlers zowel in de B-to-C als de B-to-B sector.

Zaakvoerder Jonas geeft aan de afdeling raamdecoratie verder te willen uitbouwen.
Cools verf & advies wil de juiste accenten leggen naar de toekomst en heeft daarbij meer digitale zichtbaarheid en duidelijke positionering nodig.

 

Onze oplossingen

Dankzij een grondige analyse van de concurrenten en SEO (Search Engine Optimisation), hebben we in eerste instantie de structuur van de website https://www.coolsverf.be herwerkt en teksten aangepast met de juiste zoekwoorden. Hiervoor werkten we nauw samen met website bouwer Cederic van Matica voor de technische kant van de website.

In tweede instantie ontzorgen we de klant volledig door hun social media over te nemen.
Onze contentkalender zorgt voor een consistente structuur. Dit vormt de basis voor onze onderlinge communicatie zodat content, planning en taakverdeling voortdurend helder zijn voor alle partijen.

Op geregelde tijdstippen zitten we samen voor een brainstorm sessie rond branding, topics en beeldmateriaal.
De dagdagelijkse invulling van posts en stories voor Facebook en Instagram neemt Digitaal Hogerop voor zijn rekening.

We hebben tevens een strategie uitgewerkt om de positieve feedback die Cools vaak krijgt op het einde van elk project, te valideren voor google.

Super tevreden over onze samenwerking! Ilse denkt heel graag mee naar de juiste marketing post.
Jonas Cools
Zaakvoerder