Digitaal hogerop Logo

Beter Bemiddelen

Beter Bemiddelen brengt je verder: een stérk collectief
keyword analyse, SEO, technische SEO, website redesign
Beter bemiddelen: website redesign

Over Beter Bemiddelen

'Beter Bemiddelen' is een groep van 12 bemiddelaars uit verschillende sectoren.

Bemiddeling is een alternatieve manier om geschillen op te lossen. Deze manier van aanpak is relatief onbekend bij de particulier en heeft dus duidelijk nood aan actieve branding.

'Beter Bemiddelen' heeft een duidelijke visie en jarenlange ervaring en expertise op het vlak van advocatuur, fiscaliteit, accountancy, architectuur en vastgoed: Bij Beter Bemiddelen is men ervan overtuigd dat men beter kan bemiddelen om tot een betere oplossing te komen voor een conflict.

'Beter Bemiddelen' wil de juiste accenten leggen naar de toekomst en heeft daarbij meer digitale zichtbaarheid en duidelijke positionering nodig. Men constateert een dubbele problematiek: de website wordt weinig ‘gevonden’ en de bezoekers ‘vertoeven’ niet lang op de website.

Onze oplossingen

De vorige website was redelijk ingewikkeld opgebouwd met veel doorklik momenten.
Door dit visueel voor te stellen, begrepen de partners van Beter Bemiddelen hoe zwaar en log het proces was op de website voor een bezoeker.
Dit resulteerde in veel afhaak momenten waardoor er weinig contact name was vanop de website. De structuur van de website werd daarom sterk vereenvoudigd.

De oude website was niet opgebouwd met een vertrouwd CMS systeem. Het was pure programmatie. De broncode van de website was mooi gestructureerd en up-to-date. Daarentegen zagen we heel wat optimalisatiemogelijkheden op de front zijde van de website, zichtbaar voor bezoekers en prospects.

Zoals steeds is een grondige analyse van vindbaarheid en zoekwoorden, CTA’s en USP’s voor Beter Bemiddelen en hun concurrenten een noodzakelijke basis als start van ons project.
Uit het zoekgedrag van de (mogelijke) klant zagen we dat er veel onduidelijkheid was over wat bemiddelen nu precies inhoudt. Een informatieve pagina met vraag en antwoord leek ons een geschikte en laagdrempelige aanpak.

Om zelf vlot de nodige aanpassingen te kunnen doen in een mogeljjks veranderende structuur, hebben we gekozen voor het CMS systeem van Site manager. De programmatie en technische visualisering van de website was in handen van Udesite.

In samenwerking met hen hebben we de structuur aangepakt en de SEO (front-end en back-end) geoptimaliseerd.

Het resultaat is een frisse en vlot toegankelijke website!