Digitaal hogerop Logo

Diamond Coaching & HR

Website herontwerp, social media en SEO voor een HR freelancer
email marketing, SEO, social media, website redesign
Diamond Coaching & HR - Kim Peeters

Over Diamond Coaching & HR

Kim Peeters bouwde sinds 1999 een stevige HR-ervaring op bij verschillende werkgevers in Nederland en België en verdiepte zich verder in verschillende facetten van Human Resources beleid.

Sinds 2017 bouwt ze aan haar eigen zaak Diamond Coaching & HR.
Kim gelooft steevast dat bedrijven worden gedragen door mensen, en mensen zijn stuk voor stuk diamanten.
De missie van Diamond Coaching & HR is om zowel bedrijven als individuen te begeleiden naar hun ware schittering.

De opgebouwde HR expertise zet Kim om in hands-on HR Consultancy bij kleine en middelgrote bedrijven in diverse sectoren, persoonlijke coaching van hun medewerkers én loopbaanbegeleiding van particulieren.

Verbindende communicatie, persoonlijk leiderschap, systemisch werk, mindfulness, welbevinden en zelfzorg zijn thema's die Kim nauw aan het hart liggen.

Onze oplossingen

Sociale media en een website zijn voor Kim 2 manieren om naar buiten te komen, zichzelf en haar werk te tonen aan de buitenwereld.

In een paar halve dagen doken we met Kim de diepte in en hielden we haar website Diamond Coaching & HR tegen het licht.
De website bestond al een tijdje maar weerspiegelde niet meer helemaal waar Kim mee bezig was.
We bekeken samen de correcte opbouw en de rode draad doorheen de website.
We pasten de structuur aan in het bestaande wordpress pakket en optimaliseerden de website, zowel inhoudelijk, visueel als naar SEO gebruik door het zoeken naar relevante zoektermen.

Ten gepaste tijde en op het ritme van Kim, bekijken we nu samen de social media. We helpen met brainstorm sessies, denken na over het bereik naar de juiste doelgroep, topics en content maar Kim houdt ervan om zelf haar posts te maken. En dat vinden we prima.

Als het nodig is, ondersteunen we Kim met de praktische opbouw van email marketing in mailchimp of het uitwerken van drukwerk.

Ik kies bewust om beroep te doen op anderen voor zaken waarvoor ik zelf niet de juiste kennis heb of waarvan ik geen energie krijg zodat ik zelf maximaal bezig kan zijn met die dingen waarin ik goed ben en waar ik blij van word. De aanpak van Elke en Ilse sprak mij meteen aan, niet te veel grootse en theoretische uitleg maar een heldere en concrete aanpak waarin we samen aan de slag kunnen gaan. Een heel waardevol traject waarin ik ontzorgd werd en in een minimum van tijd duidelijke tips en adviezen kreeg!
Diamond Coaching & HR - Kim Peeters
Kim Peeters
zelfstandige